Over ons

Wie zijn wij?

Missie

Goedkoop Beamer Huren is actief in verhuur markt van presentatie materialen…
De belangrijkste pijlers onder onze identiteit zijn onze onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Een onderscheidend onderdeel van onze identiteit is dat wij van de oog van de klanten kijken. Wij zorgen ervoor dat onze klanten zoveel mogelijk voordeel hebben bij ons.

Onafhankelijk

Onafhankelijkheid is een kernwaarde van de Goedkoop Beamer Huren. Een belangrijk kenmerk van ons is dat we transparant willen zijn over wat we doen. Onze adviezen voor artikel keuzes aan onze klanten worden op geen enkele manier beïnvloed door belangen van derde partijen zoals merken.

Betrouwbaar & deskundig

De betrouwbaarheid van ons werk staat hoog in het vaandel. Dat vraagt om deskundige en toegewijde medewerkers, en ook om zorgvuldige procedures en kwaliteitsborging. Niet alleen onze achterban, maar ook het bedrijfsleven, waar wij vaak kritisch tegenover staan, heeft daar recht op.

Samen met Klanten

Op onze website informeren wij onze klanten om zo betere keuzes te maken. We geven advies en verlenen diensten om het u makkelijker te maken als u door de bomen het bos niet meer ziet. U mag ons altijd bellen als iets niet duidelijk is voor tijdens of na huur proces..

 

Goedkoop Beamer Huren biedt u volgende voordelen aan…

… Scherpe prijzen.
… 7 Dagen ophaal/inlever mogelijkheid.
… Snelle reactie op uw aanvragen.
… Persoonlijke behandeling

Heeft u nog vragen?

Neem CONTACT met ons op via

Telefoon:  +31 (0) 20 775 05 76
WhatsApp:   +31 681 774 775
E-mail  info@camerahurennederland.nl

 

Je winkelwagen
0