Beamer huren Nederland

Beamer huren Nederland

De keuze voor de juiste beamer wordt bepaald door de hoeveelheid ANSI-lumen (lichtopbrengst) die deze geeft. De juiste optie hangt af van het aantal factoren, de afstand tot het scherm en de projectie. Elke situatie is anders, dus we begrijpen dat het moeilijk voor je is om een ​​keuze te maken. Onze assistenten kunnen u adviseren over de juiste projector voor uw specifieke vereisten.

Neem voor uitgebreid advies contact op met een van onze specialisten.

Projector huren..

Voor gebruik in een vergaderruimte en (kleine) vergaderzalen. GBH heeft een breed scala aan projectoren in onze portefeuille. Er zijn echter zogenaamde “short-throw” -projectoren, die compacte projectoren zijn. Deze projectoren zijn zeer effectief in een kleine ruimte en zodat de spreker de afbeelding hoeft niet te blokkeren. Dus eenvoudig, gebruiksvriendelijk en efficiënt.

Grote locatieprojectoren

Speciaal voor gebruik in grote ruimtes biedt GBH beamers met een lichtopbrengst van maximaal 20.000 ANSI-lumen. Ze bieden ook een grote selectie HD-projectoren. Deze projectors gebruiken afzonderlijke lenzen en kunnen worden gebruikt voor zowel nauwe projectie (bijvoorbeeld projectie op de achterzijde) en kunnen daarom op afstand worden bediend.

De nieuwste projectoren maken gebruik van geavanceerde beeldverwerking, wat veel nieuwe creatieve mogelijkheden biedt. Ze zijn energiezuinig. Alle projectoren in dit segment worden DLP-projectoren genoemd en bieden een duidelijk beeld op het scherm. Deze projectoren bieden ook een hoge beeldkwaliteit.

Beamers in Amsterdam ophalen of laten bezorgen. U kunt onze apparatuur in Amsterdam ophalen. Heeft u geen ophaal mogelijkheid? dan kunnen wij de apparatuur (max 10 kg) Via post verzenden. Als u in de omgeving Amsterdam wilt bezorgd hebben, kunnen wij de apparatuur eventueel bezorgen. Voor de bezorg kosten neem contact met ons op.

Je winkelwagen
0