Hoe sluit je een laptop op een projector aan?

Normaal moet uw laptop automatisch verbinding maken met de beamer. Als dit niet lukt,

Volg deze instructies om uw laptop aan te sluiten op een beamer.

1: Stel de projector in tegenover het scherm en sluit het netsnoer aan. Zet uw laptop naast de projector.
2: Sluit een uiteinde van de verbinding kabel aan in de geschikte uitgang van de projector (zie je laptop eerst welke aansluiting je moet gebruiken).
3: Sluit het andere uiteinde van de kabel aan uw laptop.

en

1:  Zet eerst uw laptop aan. Schakel vervolgens de projector in door eerst de aan / uit-knop.
2: Het duurt een minuut voordat de projector lamp is opgewarmd en weergegeven.
Ga naar stap 5 als er een weergaveprobleem is.
3: Als er geen verbinding tot stand gekomen is, klik op de knop SOURCE op de projector totdat er verbinding tot stand komt.

 

 

Nog steeds geen verbinding? 

Uw laptop moet automatisch verbinden met de beamer. Mocht het niet geval zijn,

WINDOWS instructies

Houd op uw laptop de FN-toets FN ingedrukt en druk op de display-toets voor het display (de F-toets met het monitorpictogram) om uw display te wijzigen. Je krijgt misschien de mogelijkheid om te kiezen wat je wilt doen: 
Nadat u de weergavemodus hebt ingesteld, moet u mogelijk de resolutie van uw laptop aanpassen naar. Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad achtergrond en kies Eigenschappen of Grafische eigenschappen. Windows-eigenschappen – of – Windows 7-eigenschappen
Klik op het tabblad Instellingen of Algemene instellingen en zorg ervoor dat de schermresolutie is ingesteld op  Windows-schermresolutie – of – Windows 7-resolutie
Klik op Toepassen en vervolgens op OK.
Ga verder met # 6 hieronder.

 

Hoe sluit je een beamer aan? Beamer huren

 

MAC instructies

Uw mac moet de beamer automatisch verbinden met uw Mac. Als dit niet lukt,

Ga naar Apple-menu> Systeemvoorkeuren.
Selecteer Toon voorkeuren en ga vervolgens naar het tabblad Rangschikking.
Mac Geeft de voorkeur
Klik op de knop Detect Displays.
Schakel het selectievakje Spiegeldisplays in als u dezelfde weergave op de projector wilt weergeven.
Vink Show displays in menubalk aan en selecteer vervolgens 1024×768 onder LCD Projector in de menubalk pulldown:
mac display
Als 1024×768 geen optie is, moet u Displayvoorkeuren kiezen … Er verschijnt een venster op uw MacBook en een deelvenster op de projector. Kies het projectorpaneel en stel in op de laagste frequentie met 1024×768. Als u na het volgen van deze instructies nog steeds geen display ziet, controleer dan de bron op de projector. Hieronder staan ​​twee verschillende projectorknop-arrangementen: Selecteer COMPUTER 1-invoerknop. Selecteer de knop SOURCE, selecteer met de pijltoetsen COMPUTER 1 en druk op de knop ENTER. Nadat u klaar bent met de projector, drukt u tweemaal op de bovenste aan / uit-knop om de ventilator in te schakelen en af ​​te koelen voordat u het netsnoer loskoppelt.

 

HDMI cable

De HDMI-verbinding is erg populair bij display-elektronica. Bijna alle moderne televisies en projectoren hebben zelfs HDMI-poorten. De meeste laptops ondersteunen HDMI en het wordt ook steeds vaker gebruikt op desktopcomputers, zelfs computers zonder een hoogwaardige videokaart. HDMI wordt snel de standaard voor alle elektronische apparatuur vanwege het hoge kwaliteitssignaal en het vermogen om zowel audio- als videosignalen te dragen. De afbeelding rechts is een voorbeeld van een HDMI-kabel.

Computer VGA port and cable

Computer VGA-poort en -kabelDe VGA-verbinding is het meest voorkomende type verbinding op zowel desktop- als laptopcomputers. Het is ook te vinden op de meeste projectoren en sommige tv’s, met name lcd- en led-tv’s. De VGA-kabel heeft een 15-pins connector aan elk uiteinde die op elk apparaat kan worden aangesloten op een VGA-poort. Omdat de meeste televisies geen VGA ondersteunen, raden we aan HDMI te gebruiken voor hun bredere compatibiliteit.

Tip: VGA-bekabeling is universeel voor apparaten die dit ondersteunen. Als uw desktopmonitor bijvoorbeeld een verwijderbare VGA-kabel gebruikt, kan dezelfde kabel door een laptop worden gebruikt om deze op een projector aan te sluiten. Opmerking: als u een Apple desktop- of laptopcomputer gebruikt, hebt u een VGA-adapter nodig om een VGA-kabel op de computer aan te sluiten.

 

DVI

De DVI-verbinding is nieuwer dan die van VGA en biedt een scherper beeld. Hoewel de DVI-poort niet wordt weergegeven op de afbeelding van de Epson-projector hierboven, is deze nog steeds een beetje gebruikelijk op projectors, maar niet zo vaak op tv’s. Het wordt meestal gevonden op desktopcomputers voor monitoren, maar sommige laptops hebben ook DVI-verbindingen (Apple laptops staan beter bekend als ondersteuning voor DVI dan elk ander merk laptop). Aangezien het moeilijker is om DVI op een tv of projector te vinden, raden we aan HDMI-kabels te gebruiken, indien beschikbaar.

Samengestelde video
De composietvideo-aansluiting is vrij gebruikelijk op een tv of projector, maar deze is bijna onbestaande op moderne computers. Deze verbinding is de gele vrouwelijke kabel op wat normaal gesproken een bundel met drie kabels is, bestaande uit rode, witte en gele kabels. De enige keer dat u deze instelling zou moeten zien, is op oudere videokaarten voor desktopcomputers.

S-Video
De S-Video-verbinding wordt ook vaak gevonden op tv’s en projectors, maar wordt zelden gevonden op een desktop- of laptopcomputer. Deze verbinding is een kleine stap omhoog van composietvideo, maar komt in de buurt van veroudering.

USB
Hoewel alle computers een USB-verbinding hebben, kan deze niet worden gebruikt om een projector of tv met een computer of laptop te verbinden. U moet een van de bovenstaande verbindingen gebruiken voor een weergavesignaal.

 

Nog vragen?
Bel ons op of stuur ons een whatsapp bericht op +31681 774 775

Je winkelwagen
0