Projector huren

Projector huren

 

Onze beamers zijn compatibel met wereldwijde standaardkleurenstandaarden. De lichtopbrengst varieert tussen 2.000 en 15.000 ANSI-lumen. De projectoren zijn ideaal voor kleine, middelgrote tot grotere ruimtes.

Hoogwaardige DLP-projectoren bieden een bijzonder zuivere en volledige kleurweergave met een hoge contrastverhouding; zelfs de fijnste grijstinten komen goed tot hun recht. Sommige beamers van ons hebben verticale en horizontale verschuiving, zoom en focus en zijn ideaal voor middelgrote tot grote kamers. Onze hoge segment beamers varieren van 5.000 tot 15.000 ANSI-lumen.

Onze projectors bieden van 1.280 x 1.024 en tot 3.840 x 2.160 4K pixels naar uw voorkeur. Stuur ons uw aanvraag en wij helpen u graag verder.

DLP, LCD, LASER – WELKE VIDEO-PROJECTOR HEB JE NODIG?
Er zijn verschillende projectoren om uit te kiezen, maar het belangrijkste is om het doel te kennen. Sommigen hebben een presentatietool nodig in bedrijfsruimtes en anderen hebben een groot videoscherm achter op een podium nodig. Eerste dingen eerst.

Een LCD (Liquid Crystal Display) videoprojector gebruikt een lichtbron die licht door 3 LCD-chips (rood, groen en blauw) laat om beelden te maken en te projecteren.
DLP-projectoren (Digital Light Processing) maken gebruik van een combinatie van een kleurenwiel en chip die microscopische kantelbare spiegels bevat. Het licht gaat door het kleurenwiel, reflecteert van de spiegels en wordt vervolgens op een scherm geprojecteerd.

De meest moderne combinatie is een laserprojector met een DLP-chip. Zeer efficiënte lichtopbrengst met lage energiekosten.

Hoe helderder hoe beter
LED, lamp en laser zijn de meest gebruikte lichtbronnen voor projectoren. Wij bieden elke soort om u de juiste projector voor uw behoeften te bieden.

LED (Light Emitting Diods) zijn erg klein en kunnen worden toegewezen om slechts één kleur uit te zenden (rood, groen of blauw). Met hun kleine formaat kunnen projectoren behoorlijk compact worden gemaakt, maar het nadeel is de zwakke lichtuitvoer.
Een lamp heeft een veel hogere lichtopbrengst dan een LED. Lampen verspillen echter nog steeds veel energie, hoewel alleen de primaire kleuren daadwerkelijk nodig zijn. Daardoor produceren ze veel warmte, waardoor het gebruik van een ventilator nodig is om het koel te houden.
Dus is een laser (lichtversterking door gesimuleerde straling) het beste alternatief? Ze bieden een breder kleurengamma, hebben een verhoogde lichtopbrengst en een langere levensduur van de bron. Maar zoals u zich al kunt voorstellen, is de laser de duurste lichtbron.

HOE HELDER MOET DE PROJECTOR ZIJN?
Helderheid wordt gemeten in lumen. De indicatie ANSI (American National Standards Institute) is een testmethode om ze allemaal vergelijkbaar te maken.

Hoe helder uw projector moet zijn, hangt af van drie parameters. De grootte van het projectiescherm, de afstand er naartoe en de helderheid van de omgeving. Een vergaderruimte in een hotel, met een klein videoscherm en op korte afstand een projector met ca. 6.000 ANSI Lumen wordt aanbevolen. Als de projector aan de andere kant van de vergaderruimte staat, raden we ca. 12.000 ANSI Lumen.

Grote videoschermen met een breedte groter dan 4m hebben krachtigere projectoren nodig zoals de Panasonic PT-DZ13k. Zelfs grotere videoschermen of videomappingdoeleinden vereisen 20.000 tot 40.000 ANSI Lumen-projectoren. Neem contact met ons op en laat ons uw evenement plannen.

VIDEOSCHERMEN IN VERSCHILLENDE MATEN
Hoewel het 4: 3-formaat bijna uitgestorven is, bieden we het nog steeds aan zoals het conventionele 16: 9- en 16:10-formaat. Vanaf een breedte van 2 m tot 7 m zijn videoschermen variabel in grootte en formaat. Het maakt niet uit of ze op de grond staan, aan een muur zijn bevestigd of aan een truss hangen. Ze kunnen bijna in elke positie worden bevestigd. Houd er rekening mee dat de projector ook een positie nodig heeft.

Voor grotere behoeften groter dan 7 m worden op maat gemaakte frames en oppervlakken ter plaatse in elke gewenste maat gebouwd. Zelfs gebogen is geen probleem en is een blikvanger wanneer de video-inhoud wordt getoond.

Je winkelwagen
0