Pico/Draagbare beamer huren

Presentaties (en meer) in uw zak

De Pico/mobiele beamers omvat producten van kleine projectoren, geschikt voor ‘on the go’ projectie, tot compacte home cinema-projectoren. Het Ultra Portable-assortiment is ontworpen voor publieksgroottes van 1-50 met de kleinere pocket / pico projectoren voor maximaal 20 personen. Zie onze pico beamers pagina hier.

Nog maar een paar jaar geleden was het idee om een ​​projector klein genoeg te hebben om mee te nemen in je tas, laat staan ​​in je zak, gewoon wishful thinking. Maar aangezien projectoren in omvang zijn gedaald, hebben draagbare modellen zeker hun best gedaan, zodat u uw gegevens en video kunt projecteren waar u ook bent.

Niet alleen dat, maar draagbare projectoren omvatten een verrassend groot bereik in grootte, helderheid en functies. Hier helpen we u hun verschillen op te lossen en onze favoriete modellen te benadrukken.

Pico en palmtop beamers
Pico- of pocketprojectors zijn iets groter dan smartphones. Omdat ze geschikt zijn voor video’s en foto’s voor on-the-go entertainment, naast dia’s en diagrammen voor zakelijke of klaspresentaties, kunnen deze modellen in wezen worden beschouwd als multimedia-weergavesystemen. Hoewel handig en aantrekkelijk ze zijn, hebben ze meestal een lage helderheid en relatief duur voor hun prestaties.

Zogenaamde palmtop-projectoren zijn groter (en helderder) dan pico-projectoren, meestal iets te groot om comfortabel in de palm van je hand te passen, zelfs met je vingers uitgestrekt. Toch zijn ze lichtgewicht genoeg dat je niet twee keer zou nadenken over het inpakken in een tas of een rugzak. De meeste zijn helderder dan, en hebben meer verbindingsmogelijkheden dan, pico-modellen.

De meeste pico- en palmtop-projectoren kunnen bestanden uitvoeren vanaf een USB-stick en / of SD-kaart, dus u hoeft uw laptop niet mee te slepen. (Als u echter een laptop bij u wilt hebben, bekijk dan onze verzameling van de beste ultradraagbare laptops.) Sommige hebben zelfs 1 GB of meer intern geheugen voor het opslaan van mediabestanden. Velen kunnen content van een smartphone of tablet projecteren, hetzij draadloos, hetzij via een HDMI-poort die Mobile High-Definition Link (MHL) ondersteunt. Verschillende modellen worden geleverd met ingebouwde oplaadbare batterijen zodat u ze uit de buurt van een stopcontact kunt gebruiken.

LED-modellen: groter en helderder, maar nog steeds draagbaar
Veel fabrikanten hebben LED-gebaseerde mini-projectoren geïntroduceerd die over het algemeen een beetje groter zijn dan palmtops, maar aanzienlijk helderder. Ze verpakken een relatief hoge (WXGA- of 1.280-bij-800-pixel) resolutie en hun grotere frames laten ze meer fysieke poorten bevatten dan hun kleinere broeders. Hoewel enkelen interne oplaadbare batterijen hebben, lopen de meeste alleen op netspanning.

Dunne en lichte projectoren zijn zo breed, diep en helder als standaardmodellen, maar nauwelijks een centimeter dik en wegen ongeveer 4 pond. Ze zijn zeer draagbaar, maar je betaalt een premie voor hun eenvoud en ze hebben meestal een beperkt aantal verbindingskeuzes.

Ten slotte zijn sommige standaardprojectoren nog steeds klein en licht genoeg om gemakkelijk draagbaar te zijn, of u ze nu tussen klaslokalen verplaatst of ze meeneemt op een langeafstandsvlucht. Velen komen met zachte draagtassen, maar ze kunnen net zo gemakkelijk in een reistas of rugzak worden gestoken.

De projectoren die we hier benadrukken, zijn relatief licht van gewicht, met de zwaarste weging die net meer dan 2 pond bedraagt ​​en de lichtste slechts meer dan 4 gram. Ze variëren aanzienlijk in grootte, helderheid, functies en prestaties. Elk van deze kan uw favoriete reisgenoot zijn. Bekijk ook onze volledige lijst met projectorrecensies, evenals onze verzameling van de beste projectoren in het algemeen, ongeacht de grootte.

Je winkelwagen
0