Beoordelingen

★★★★★
5 5 1
Het gaat allemaal snel,en zonder problemen. De beamer was snel geboekt.

★★★★★
5 5 1
Goedkoop en makkelijk te huren, top!

★★★★☆
4 5 1
Goede service. Snelle reactie op vragen en afhandeling.

★★★★★
5 5 1
Mooie beamers, vriendelijk en snel geholpen. 20% onverwachte studenten korting was super.

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de service verlening bij Goedkoop beamer huren. Goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk, dit vooraf en tijdens de verhuur.

★★★★★
5 5 1
We huurden een beamer set voor onze bruiloft. Alle apparatuur werkte perfect, Het ophalen / afleveren was eenvoudig en flexibel. Zou absoluut opnieuw naar hen gaan wanneer een projector / scherm / luidspreker nodig is.

★★★★★
5 5 1
Geweldige deal, zo responsief en zo'n eenvoudig proces. Ik heb op het laatste moment een projector en scherm gereserveerd voor een feestje en alles is goed gelukt. Bedankt, GBH !!!

★★★★★
5 5 1
Snel en gemakkelijk. Was in staat om op het laatste moment een beamer te huren. Geweldige prijs voor het weekend.

★★★★★
5 5 1
Goede service, blij dat ik ze heb gevonden. Zeer gemakkelijk op te halen en af te zetten, zelfs na uren. Heb een projector, scherm, alle kabels. Werkt prima met Macbook Pro en HDMI-kabel, helemaal geen installatieproblemen.

★★★★★
5 5 1
De huur ging goed - medewerker beantwoordde mijn vragen en maakte het proces zeer gestroomlijnd. Hij nam de telefoon op als ik een vraag had over de projector terwijl ik hem gebruikte. Ik raad aan als u op zoek bent naar een eenvoudige huur.

★★★★☆
4 5 1
Top! Zeer Vriendelijk en goed geholpen door Roda. Zeer positief over de kwaliteit van de beamer.

Je winkelwagen
0