Contact: 020 775 05 76

Set 1 HD (HD Beamer + B. Scherm + B.Tafel)

Meer afbeeldingen

Set 1 HD (HD Beamer + B. Scherm + B.Tafel)
€ 70,00

Availability: Prijs excl. BTW

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Wanneer u een evenement of gelegenheid moet organiseren kost dit natuurlijk ontzettend veel tijd, geld en geregel. Hierom heeft www.goedkoopbeamerhuren.nl een beamer set voor u samengesteld om het u wat makkelijker te maken. Deze complete HD set bestaat uit een Acer P5390W beamer (combinatie is aan te passen met een andere beamer), complete beamer scherm en een beamer tafel. Dus de multimedia kant kunt u nu in 1 klap regelen en zult u een hoop tijd besparen!

De Acer P5390W is een HD-ready projector met een ongelofelijke lichtopbrengst van maar liefst 4000 Lumen en bevat een resolutie van 1280 x 800! Dankzij de DLP technologie is de de Acer P5390W ook nog eens 3D ready. Ook aan gemak is er natuurlijk gedacht tijdens de ontwikkeling van de De Acer P5390W hierom is de projector uitgerust met een groot aantal aansluit mogelijkheden zoals HDMI, DVI, VGA en S video. En tot slot is de De Acer P5390W ook voorzien van een afstandsbediening zodat u de projector op afstand kunt bedienen. 

De Mobil Professional beamer scherm is de ideale oplossing voor onderweg. In de fraai vormgegeven behuizing is het doek tijdens het transport optimaal beschermd. Door de snelle montage, de mogelijkheid om de telescoopstang onder de behuizing te bevestigen, en de geïntegreerde handgreep is dit projectiescherm uiterst flexibel.

Om de set compleet te maken mag natuurlijk een beamer tafel niet ontbreken. Deze Braun projectie tafel is stabiel, veelzijdig en is voorzien van 2 etages zodat u plek heeft voor zowel uw beamer als een laptop. Dankzij de hoogte van 102 cm zal de beamer vrijwel altijd direct op de juiste hoogte staan.

Kortom: Dit is de perfecte en meest complete projector set en neemt al uw zorgen uit handen. 

 

HD Set 1 bestaat uit:

Beamer: Acer P5390W
Beamer Scherm: Complete beamer Scherm 1.60x1.60
Beamer Tafel: Beamer Tafel met twee lades


Extra informatie

Extra informatie

type Nee
Ansi-Lumen Nee
Kwaliteit Nee
Contrast ratio Nee
aspect ratio Nee
throw_ratio N/B
kabel type N/B
Ingang connector N/B
3D Ondersteuning N/B
Scherm afmetingen N/B
zoom_ratio N/B
keystone N/B
gewicht(kg) N/B
Beoordelingen
------------------------ -----------